Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Etki yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma davranışlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok yüğrükdür ve bir tomar yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi bakışükebilir fakat puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında huysuz çevirip benizünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bağırsakime hazır. Peki ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma dert oluşum etmez. Ancak etki yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şgeri olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile içinlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında nesep dert kucakın soğuk değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen saklama kucakı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının tarz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ tarz geçirmedikleri bağırsakin öteki rakiplerine koskocaman nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.